welkam


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, January 27, 2011

boringku terubat.....

Salam sume....ha...hari ni eiLa memang boring tahap tertinggi la..x tau nak cakap boringnya eiLa hari ni...al-maklum la..sume housemate aku da balik umah masing2..tinggaknya sekarang geng2 kelantan jak.. Nak kuar tapi ase malas menguasai diri ini.. Cewah!!hahha... Tapi memang boring sangat2 la..

eiLa pon x sabar nak balik kampung sebenarnya. Balik pon kejap jak sebab family plan nak balik Batu pahat. Nenek eiLa x sihat. Jadi kena balik kampung la jenguk nenek tercinta. Rindu gak kat nenek sebab da dekat setaun x jumpa nenek. Huhu.. Ikut plan nak bertolak balik Batu Pahat hari rabu depan. Jadinya sempat la eiLa berkampung kat umah sendiri dulu sebelum balik umah nenek.

Ok2..sambung sal keboringan ila tadi.ishh..ada ka ayat mcm tu..ermm..kena mintak ampun awal2 la kat cikgu Bm eiLa kat sekolah dulu..haha..ok2..Da boring aku pon apa lagi buka la langkah silat..hahahha..just joking.. aku buka la 'anak sulung' aku ni.. Apa lagi..My LP la...Aku online. Da online x tau nak online apa..twitter ke??Fb ka??? Ermm..pilihan aku layan Youtube..hahaha. Aku pon search la SITI NURHALIZA..aku download apa yang patut..nak tau apa yang aku download.banyak bro. Lebih kot dari 15 vid aku download sal kak CT ni.. Nak tau?? Ni..Layan.....


video
salah satu video yang aku download. Time ni Live in Concert 2004. Layan Yang lama la..

Ayooo...Nak upload banyak kat teratak ni sebenarnya tapi line ni 'sakit' la plak. Atas dasar tidak ada kesabaran yang tinggi aku upload satu jak la yer. Yang lain korang search sendiri. Hehehe. Ok la. eiLa chow dulu. Nak sambung tengok vid kak Ct yang aku susah payah download tadi.hehehe..

Jumpa lagi di lain post.. Macam biasa. Luv u olls...salam...

No comments:

Post a Comment