welkam


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 9, 2012

Jaminan...

Agak lama aku tak update blog ni. Tapi jiwa kosong. Bila jiwa dah kosong jaminan untuk mencatit sedikit pun tak mampu. Sekarang jiwa terisi, hati didampingi oelh insan yang disayangi. InsyaAllah. Apa pun sebenarnya aku masih terkial-kial perihal untuk mencoretkan sedikit bingkisan hadiah untuk insan teristimewa dan pendamping tegar hidupku.

Siapa? Orangnya cukup istimewa. Bulan JAnuari merupakan tanggal yang cukup berharga buat insan ini. Detik dan tarikh 15 Januari 1961. Aku ingin bingkisankan suara hati seorang anak buat pendamping tegarnya namun idea tersekat dek akal. Cuba untuk siapkan sebuah suara hati untuk diperdengarkan hari istmewa nanti.

Okey la.. Aku nak sambung sekilas catitan untuk siapkan hadiah ni.. InsyaAllah pameran kata-kata yang siap sepenuhnya nanti akan dipertontonkan di sini nanti. Hanya menjelaskan suara hati melalui pameran kata-kata terbukti. Salam...

2 comments:

  1. akak..siapakah gerangan nya tuu?bgtau laa ja..

    ReplyDelete
  2. hahaha..aikyak! misunderstanding nih..

    ReplyDelete